Tastatura Delux GM901D-BK

Tastatura Delux  GM901D-BK
Tastatura Delux  GM901D-BK
Tastatura Delux  GM901D-BK
Tastatura Delux  GM901D-BK
Tastatura Delux  GM901D-BK
Tastatura Delux  GM901D-BK
Tastatura Delux  GM901D-BK
Tastatura Delux  GM901D-BK
Tastatura Delux  GM901D-BK
Tastatura Delux  GM901D-BK
175.00 lei
cu TVA

Orderable quantity above the default stock is: 2
175.00 lei buc, Total: lei
Ai nevoie de ajutor? 0357.442.442 helpdesk@dataspot.ro
Tastatura Delux  GM901D-BK

Tastatura Delux GM901D-BK

175.00 lei

 
Descriere

Tastatura wireless si Bluetooth Delux GM901D neagra

Tastatura wireless si Bluetooth Delux GM901D neagra redefineste experienta de tastare, oferind o combinatie impecabila intre confort, functionalitate si versatilitate. Designul sau ergonomic si inovator asigura un confort maxim chiar si in timpul sesiunilor de tastare prelungite. Cu un total de 25 de taste fara conflict, aceasta tastatura asigura o tastare precisa si fluenta, chiar si atunci cand se apasa mai multe taste simultan.

Cu 12 taste multimedia dedicate, Delux GM901D adauga o doza suplimentara de eficienta in gestionarea continutului media si a volumului fara a fi nevoie sa accesati alte comenzi. Numarul total de butoane este de 107, asigurandu-va ca nu veti rata nicio comanda importanta, indiferent de activitatea desfasurata.

Conectivitatea acestei tastaturi este la fel de flexibila precum functionalitatea sa, oferind doua optiuni: Bluetooth (pe 2 canale) sau 2.4GHz. Aceasta versatilitate va permite sa va conectati usor la diferite dispozitive, indiferent de platforma lor de conectivitate preferata. Astfel, puteti folosi tastatura cu o gama larga de dispozitive, de la computere si laptopuri la tablete si telefoane inteligente.

Pentru a asigura o autonomie de functionare pe termen lung, tastatura Delux GM901D functioneaza cu 2 baterii AAA, permitandu-va sa lucrati sau sa va distrati fara grija descarcarii rapide a bateriilor. Pentru un plus de confort in timpul utilizarii, aceasta tastatura dispune si de un palmrest moale, care ofera suport suplimentar pentru incheietura mainii, reducand oboseala si disconfortul asociate cu utilizarea prelungita a tastaturii.

Design ergonomic pentru confort sporit:

Forma curbata si suport pentru incheieturi: Tastatura GM901D are o forma curbata naturala care se potriveste perfect cu conturul mainilor dumneavoastra, reducand oboseala si disconfortul chiar si dupa sesiuni lungi de tastare. Un suport pentru incheieturi moale si detasabil ofera o sustinere suplimentara si reduce tensiunea la nivelul incheieturilor.

Picioare reglabile: Tastatura are picioare reglabile pe inaltime, care va permit sa o pozitionati la un unghi confortabil pentru dumneavoastra, indiferent de pozitia de lucru.

Performanta excelenta pentru o productivitate sporita:

Taste anti-ghosting (25-key rollover): Tastatura GM901D are 25 de taste anti-ghosting, ceea ce inseamna ca mai multe taste pot fi apasate simultan si inregistrate corect, fara a aparea taste blocate sau erori de tastare. Acest lucru este esential pentru jucatori si pentru cei care scriu mult.

Taste multimedia: 12 taste multimedia dedicate va ofera acces rapid la comenzi comune, cum ar fi volumul, redarea/pauza, piesa anterioara/urmatoare si multe altele, economisind timp si crescand eficienta.

Numar butoane: 107: Tastatura are un layout standard de 107 de taste, inclusiv un numpad separat pentru o introducere rapida si usoara a numerelor.

Caracteristici suplimentare:

Palmrest moale detasabil: Un palmrest moale din piele sintetica ofera suport suplimentar pentru incheieturi si reduce oboseala in timpul sesiunilor lungi de tastare.

Indicatori LED: Tastatura are indicatori LED pentru a va informa despre starea bateriei, conexiunea Bluetooth si modul Caps Lock.

Compatibila cu Windows, macOS si Android: Tastatura GM901D este compatibila cu o varietate de sisteme de operare, inclusiv Windows, macOS si Android.

Specificatii

ID dataSPOT 201844
Cod GM901D-BK
Producator Delux
Garantie comerciala 2 ani
Specificatii
ID dataSPOT
201844
Cod
GM901D-BK
Producator
Delux
Garantie comerciala
2 ani

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Specificatii

ID dataSPOT 201844
Cod GM901D-BK
Producator Delux
Garantie comerciala 2 ani
Produs adăugat la lista favorite