Conditiile de utilizare

Folosirea (vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.dataspot.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. S.C. dataSPOT Computers S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.datasport.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.dataspot.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Comunicarile electronice, telefonice.

Prin accesarea site-ului www.dataspot.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la S.C. dataSPOT Computers S.R.L.

S.C. dataSPOT Computers S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre firma noastra pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre S.C. dataSPOT Computers S.R.L. nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Comentariile postate pe site

Persoanele care acceseaza site-ul www.dataspot.ro pot face comentarii, pot trimite sugestii, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul lor nu este: ilegal, obscen, defaimator, amenintator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu contine virusi. Firma S.C. dataSPOT Computers S.R.L. nu va fi responsabila si nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

Drepturile de autor

Continutul acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date) este proprietatea S.C. dataSPOT Computers S.R.L. si este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. dataSPOT Computers S.R.L. a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Declinarea responsabilitatii

S.C. dataSPOT Computers S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului www.dataspot.ro. Nu raspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme si nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma noastra sunt folosite pe sisteme care nu corespund ca performante cu specificatiile tehnice ale produsului respectiv. Datorita volumului mare de produse aflate in baza de date a firmei noastre nu garanteaza ca descrierea acestora (imagini, specificatii tehnice, pret) sau continutul site-ului www.dataspot.ro este exact, complet actualizat sau fara erori. Datorita modificarilor caracteristicilor sau a design-ului de catre producatori (fara o notificare prealabila), produsele livrate pot diferi in orice mod de imaginile afisate pe site. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, firma S.C. dataSPOT Computers S.R.L. are dreptul sa anuleze livrarea produsul respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc. S.C. dataSPOT Computers S.R.L. nu poate fi facuta in nici un fel responsabila pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor se reduce strict la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Litigiile

Conflictele aparute intre utilizatorii site-ului www.dataspot.ro si S.C. dataSPOT Computers S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Atentionari:

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.dataspot.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000

Produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. dataSPOT Computers S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau la care consumabilele au fost desigilate.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. dataSPOT Computers S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Costul transportului produselor de la S.C. dataSPOT Computers S.R.L. catre client si de la client catre S.C. dataSPOT Computers S.R.L. in aceste cazuri revine in responsabilitatea clientului.

Exceptie fac:

  • comenzile initiale facute de client pt care exista livrare gratuita;
  • produsele cu lipsa de conformitate;
  • produsele pentru care constatarea defectului a fost comunicata in scris catre S.C. dataSPOT Computers S.R.L. in maxim 24 ore de la data receptionarii acestora.
Produs adăugat la lista favorite