Pasta termoconductoare Arctic Silver AS5 (3.5 grame)

Pasta termoconductoare Arctic Silver AS5 (3.5 grame)
54.00 lei
cu TVA

Orderable quantity above the default stock is: 1115
Ai nevoie de ajutor? 0357.442.442 helpdesk@dataspot.ro
Pasta termoconductoare Arctic Silver AS5 (3.5 grame)

Pasta termoconductoare Arctic Silver AS5 (3.5 grame)

54.00 lei

 
Descriere
Pasta termoconductoare cu continut ridicat in argint si particule ceramice, optimizata pentru procesoare high-end si radiatoare performante sau solutii de racire cu apa.

Contine argint cu puritate 99.9%
Arctic Silver 5 foloseste 3 tipuri de particule de argint pur, diferite ca marime si forma, pentru a maximiza atat suprafata de contact intre acestea cat si transferul termic.

Densitate inalta
Din punct de vedere al greutatii, Arctic Silver 5 este compus in proportie de peste 88% din substanta termoconductoare. Pe langa particulele de argint, in compozitie mai sunt cuprinse particule de zinc-oxide, aluminium-oxide si boron nitride. Impreuna, toate aceste "ingrediente" imbunatatesc performantele pastei termoconductoare si stabilitatea pe termen lung a acesteia.

Vascozitate controlata in 3 faze
Arctic Silver 5 nu contine silicon. Fluidul de suspensie este o mixtura proprietara formata din uleiuri polisintetice avansate care ofera trei faze distincte in ceea ce priveste functionalitatea pastei termoconductoare incepand din momentul in care este aplicata.
Pentru momentul initial consistenta Arctic Silver 5 este proiectata pentru o aplicare usoara. In cea de a doua faza (in timpul utilizarii sistemului) vascozitatea scade pentru a inlesni umplerea imperfectiunilor microscopice ale suprafetei radiatorului si procesorului, asigurand astfel cel mai bun contact fizic intre cooler si procesor.
In faza finala, Arctic Silver 5 se modifica din nou, de aceasta data in sens invers, vascozitatea crescand usor in urmatoarele 50 pana la 200 de ore, ajungand in final la consistenta proiectata pentru o stabilitate pe termen lung.
(toate aceste transformari nu trebuie confundate cu fazele conventioanle prin care trec pastele obisnuite pre-aplicate pe radiatoare. Acestea se topesc si se solidifica. Schimbarile prin care trece Arctic Silver 5 sunt mult mai subtile si in final mult mai eficiente).

Arctic Silver 5 nu este conductiva electric
Arctic Silver 5 a fost formulata pentru a conduce caldura, nu electricitatea. (Desi este mult mai sigura decat alte paste formulate pe baza de argint sau cupru, este indicat ca Arctic Silver 5 sa fie aplicata la distanta de pini, cai electrice etc. Chiar daca nu este conductiva electric, compozitia este usor capacitiva si poate cauza unele probleme daca uneste doua cai electrice aflate in proximitate).

Stabilitate absoluta.
Arctic Silver 5 nu va suferi transformari de tipul separarilor, migrarilor sau scurgerilor.

• Conductivitate termica: >350,000W/m2 °C (0.001 inch layer)
• 
Rezistenta termica: <0.0045°C-in2/Watt (0.001 inch layer)
• 
Dimensiunea medie a unei particule: <0.49 microni
• 
Temperaturi limita: varfuri: -50°C - >180°C; termen lung: -50°C - 130°C
• 
Performanta: scade temperatura nucleului procesorului in full load cu cca 3-12 grade comparat cu paste termoconductoare standard (temperatura masurata cu dioda calibrata si integrata in nucleul procesorului).

Important
Datorita marimilor si formelor unice ale particulelor de argint din Arctic Silver 5, durata estimata pentru atingerea conductivitatii termice maxime la nivel de particule si intre procesor si radiator este de 200 ore si cateva cicluri termice (aceasta perioada este mai mare pentru sisteme cu racire pasiva - fara ventilator - si pentru coolere cu ventilatoare cu
numar mic de rotatii pe minut). Pentru sistemele care masoara temperatura prin intermediul diodei integrata in procesor, valoarile inregistrate in aceasta perioada "intermediara" vor fi de obicei mai mici cu circa 2 pana la 5 grade. In aceasta perioada este presupus ca sistemul este utilizat normal si oprit din timp in timp pentru a se raci la temperatura camerei. Dupa trecerea acestei perioade sistemul poate fi lasat pornit dupa dorinta.

Specificatii

ID dataSPOT 19965
Model AS5 (3.5 grame)
Producator Arctic Silver
Garantie comerciala 12 luni
?
Dimensiunea medie a unei particule 0.49 microni
Rezistenta termica w °C-in2/Watt
Temperaturi limita -50~180 °C
Specificatii tehnice
Greutate 3.5 gr
Material 99.9% Argint
Specificatii
Greutate
3.5 gr
Dimensiunea medie a unei particule
0.49 microni
Material
99.9% Argint
Rezistenta termica
w °C-in2/Watt
Temperaturi limita
-50~180 °C
ID dataSPOT
19965
Model
AS5 (3.5 grame)
Producator
Arctic Silver
Garantie comerciala
12 luni

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Specificatii

ID dataSPOT 19965
Model AS5 (3.5 grame)
Producator Arctic Silver
Garantie comerciala 12 luni
?
Dimensiunea medie a unei particule 0.49 microni
Rezistenta termica w °C-in2/Watt
Temperaturi limita -50~180 °C
Specificatii tehnice
Greutate 3.5 gr
Material 99.9% Argint
Produs adăugat la lista favorite