Ne-ar plăcea să aflăm despre experiența dvs.
×
Faceți clic pe partea paginii pe care doriți să dea feedback despre
×
Vă rugăm să evaluați experiența dvs. cu acest element specific
E-mail

Casca ASUS ROG Delta RGB 90YH02HW-B2UA00

Casca ASUS ROG Delta RGB 90YH02HW-B2UA00
Casca ASUS ROG Delta RGB 90YH02HW-B2UA00
Casca ASUS ROG Delta RGB 90YH02HW-B2UA00
Casca ASUS ROG Delta RGB 90YH02HW-B2UA00
Casca ASUS ROG Delta RGB 90YH02HW-B2UA00
Casca ASUS ROG Delta RGB 90YH02HW-B2UA00
Casca ASUS ROG Delta RGB 90YH02HW-B2UA00
Casca ASUS ROG Delta RGB 90YH02HW-B2UA00
1 029.00 lei
cu TVA

Orderable quantity above the default stock is: 2
1 029.00 lei buc, Total: lei
Ai nevoie de ajutor? 0357.442.442 helpdesk@dataspot.ro
Casca ASUS ROG Delta RGB 90YH02HW-B2UA00

Casca ASUS ROG Delta RGB 90YH02HW-B2UA00

1 029.00 lei

 
Descriere

Casti Gaming ASUS ROG Delta, USB-C, Hi-Res SSE Quad-DAC, compatibilitate Win & OS, Nintendo Switch, PS4 si smartphone

  • SSE quad-DAC de înaltă rezoluție pentru un sunet impecabil de detaliat şi real
  • Conector USB-C pentru suport multiplatformă, inclusiv PC-uri, Mac, telefoane mobile și PS4*
  • Personalizabil, iluminatul circular RGB în mai multe culori vă permite să străluciți cu stil
  • Drivere Exclusive ASUS Essence, cameră etanşă şi tehnologie de deviere a semnalui audio pentru o experienţă audio captivantă
  • Confort îmbunătățit cu pernuțe ergonomice pentru urechi, în formă de D, și ROG Hybrid

Claritate pentru victorie

ROG Delta este primul set de căști pentru gaming din lume cu Controler Digital-Analog (Digital-Analogue Converter, DAC) de înaltă clasă și mare fidelitate ESS 9218 quad, care oferă un sunet impecabil de clar şi detaliat, pentru a da jucătorilor ceea ce au nevoie pentru a câştiga. ROG Delta dispune de un conector USB-C şi vine cu un adaptor USB-C la USB 2.0, pentru a vă oferi ocazia să jucați pe PC, console şi dispozitive mobile fără a schimba căştile. Un efect unic de curcubeu circular RGB oferă un aspect elegant, pentru a vă evidenția pe câmpul de luptă.

 

Imersiune totală pentru jucătorii profesioniști

Auziţi fiecare detaliu

DAC-Quad ESS ES9218 SABRE de înaltă rezoluție

Unii spun că nu există set de căști bune pentru jocuri. Se pare că aceștia nu au auzit de ROG Delta. Convertorul Digital-Analog de înaltă calitate ESS 9218 Quad oferă procesare audio fără pierderi, în care fiecare DAC își dedică puterea de procesare unor subgrupuri din domeniul de frecvență audibil, de la joase, medii, înalte până la ultra-înalte. Cele patru semnale sunt apoi combinate, ceea ce produce un sunet mai clar, cu un impresionant SNR (Signal to noise ratio) de 127 dB, mult mai mare decât orice dispozitiv de pe piață. Ca urmare, puteţi auzi şi localiza sunete în joc cu mare precizie, permiţându-vă să judecați corect distanța față de inamic, direcţia urmelor, locațiile împuşcăturilor și așa mai departe. Auziţi fiecare detaliu şi bucuraţi-vă de un sunet proaspăt, clar, pentru o experienţă audio adevărată.

Tehnologie exclusivă Hyper-Grounding

Hyper-Grounding este o tehnologie exclusivă ROG care utilizează un multi-strat PCB şi un design layout special, pentru a preveni interferenţele electromagnetice, care rezultă în sunet audio pur, fără zgomot de fond. Datorită acestei tehnologii inovatoare, ROG Delta este primul set de căști pentru jocuri din lume cu iluminare RGB ce poate include un convertor digital-to-analog (DAC) ESS Quad și deblochează întregul său potențial pentru a oferi jucătorilor un sunet bogat și puternic, de neegalat de alte căști de jocuri.

SNR înalt în jocurile FPS

Raportul semnal per zgomot (Signal to noise ratio, SNR) este o specificație critică pentru căştile de jocuri, mai ales în jocurile de tip FPS (first-person shooter). Un raport SNR mai mare vă permite să indicați exact sursa zgomotului de pași ai dușmanului, sau să stabiliți locul exact al focurilor de armă sau explozii pe câmpul de luptă. Cu designul său quad-DAC, ROG Delta poate să realizeze un raport semnal-zgomot fără precedent de 127 dB, nivel neatins de căşti de jocuri single-DAC.

Sunete înalte foarte clare și bași puternici

Tehnologie de deviere a semnalului audio

Cu ROG Delta, driverele exclusive ASUS Essence au fost actualizate cu tehnologia de deviere a semnaluui audio, oferindu-le un zid circular, care ajută la separarea sunetelor de frecvență înaltă, joasă și medie, reducând interferenţele dintre intervalele de frecvență pentru un sunet mai pur şi mai clar. În plus, driverele au un răspuns în frecvenţă largă de 20 Hz - 40 kHz pentru a oferi un sunet de bas incredibil de puternic şi optimizat pentru jocuri, astfel încât să puteți auzi fiecare detaliu în timp ce vă bucurați de o experiență acustică imersivă de tip all-around.

Iluminare exclusivă circulară RGB curcubeu

Demonstrați-vă stilul cu iluminarea personalizabilă Aura RGB. ROG Delta lasă în urmă iluminarea cu o singură culoare, fiind primul set de căști pentru jocuri care prezintă iluminare ca un curcubeu circular RGB. Acest efect captivant oferă șapte zone independente de iluminare cu ecrane orbitoare multicolore. Alegeți dintre cele 16,8 milioane de combinații de culori și șase efecte de iluminare presetate.

Tehnologie ASUS Aura Sync

ROG Delta prezintă tehnologia ASUS Aura Sync, care vă permite să sincronizaţi efectele de lumină din produsele* cu Aura, pentru a crea o atmosferă de joc unic şi captivant.

*Necesită o placă de bază compatibilă ASUS Aura.

Compatibilitate multi-platformă

În loc de un conector de 3,5 mm, ROG Delta dispune de un conector USB-C şi vine cu un adaptor USB-C la USB 2.0 (tip A), care îi permite să se conecteze cu aproape orice platformă de jocuri, inclusiv PC-uri, console și dispozitive mobile, permiţându-vă să vă bucurați de performanțele sale de lider de clasă oricând, oriunde.

Concepute pentru confort

ROG Delta are pernuțe ergonomice, în formă de D, care se potrivesc mai bine formei urechii umane comparativ cu pernuțe ovale, reducând zona de contact inutilă cu până la 20%, pentru o așezare mai bună, mai potrivită și mai confortabilă, mai ales când căștile sunt purtate mult timp.

Înclinate pentru confort şi sunet mai bun

Driverele din interior sunt înclinate cu 12 grade, potrivindu-se strâns unghiului natural al urechilor oamenilor. Acest design înclinat oferă nu numai confort mai bun, ci ajută și la îmbunătățirea calității sunetului, permițând semnalului audio să circule direct în canalul urechii.

Două tipuri de potrivire şi simțire

ROG Delta oferă două tipuri de potrivire și simțire, pentru ca dvs să puteți alege bazat pe nevoile sau preferinţele personale. Pernuțele ROG hibrid, care combină pielea naturală şi pânza, sunt mai groase, mai respirabile şi oferă potrivire perfectă pentru sesiunile lungi de joc. Pernuțele din piele naturală sunt relativ mai subţiri şi mai moi, ceea ce le face mai potrivite pentru utilizarea în mișcare.

Control instantaneu la îndemână

Butoanele de control intuitive de pe cupa urechii vă permit să controlați instantaneu volumul și iluminarea RGB, iar un buton rezistent vă permite să opriți cu ușurință microfonul în timpul jocului.

Comunicare clară

ROG Delta vine cu un microfon detaşabil, unidirecțional, mai ales pentru comunicaţii de voce clară. Un indicator în vârful microfonului luminează intermitent în roşu atunci când microfonul este dezactivat, permiţându-vă să vedeți uşor starea acestuia.

Software ROG Armoury

ROG Armoury II este un software bazat pe drivere, care oferă controale extinse şi un UI intuitiv, astfel încât puteţi uşor să porniți ROG Delta pentru a juca cum doriți. Creați profiluri, personalizați culorile și efectele de lumină și, cel mai important, obțineți controlul complet asupra experienței dvs. audio, de la egalizare (EQ) la balansarea nivelului difuzoarelor 7.1. Chiar puteţi creea şi aplica cu ușurință profiluri audio pentru diferite scenarii.

ASUS ROG Delta White Edition, Prin cablu, Gaming, 20 - 40000 Hz, 387 g, Căști, Alb

Specificatii

ID dataSPOT 145927
Cod 90YH02HW-B2UA00
Model ROG Delta RGB
Producator ASUS
Garantie comerciala 2 ani
Specificatii tehnice
Interfata USB type C
Tip Stereo
Raspuns in frecventa 20 Hz - 40 kHz
Impedanta 32 ohmi
Sensibilitate microfon -40 dB
Telecomanda Telecomanda pe casca
Microfon Da
Lungime cablu 1.5 + 1 m
Alte detalii iluminare RGB. adaptor de la USB Type-C la USB Type-A
Specificatii
Interfata
USB type C
Tip
Stereo
Raspuns in frecventa
20 Hz - 40 kHz
Impedanta
32 ohmi
Sensibilitate microfon
-40 dB
Telecomanda
Telecomanda pe casca
Microfon
Da
Lungime cablu
1.5 + 1 m
Alte detalii
iluminare RGB. adaptor de la USB Type-C la USB Type-A
ID dataSPOT
145927
Cod
90YH02HW-B2UA00
Model
ROG Delta RGB
Producator
ASUS
Garantie comerciala
2 ani

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Specificatii

ID dataSPOT 145927
Cod 90YH02HW-B2UA00
Model ROG Delta RGB
Producator ASUS
Garantie comerciala 2 ani
Specificatii tehnice
Interfata USB type C
Tip Stereo
Raspuns in frecventa 20 Hz - 40 kHz
Impedanta 32 ohmi
Sensibilitate microfon -40 dB
Telecomanda Telecomanda pe casca
Microfon Da
Lungime cablu 1.5 + 1 m
Alte detalii iluminare RGB. adaptor de la USB Type-C la USB Type-A
Produs adăugat la lista favorite
Product added to compare.